New Profesional Consult 930 x 122

estimari

ANM: CUM VA FI VREMEA ÎN ARGEȘ ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

ANM: Cum va fi vremea în Argeș în următoarele 2 săptămâni.

Citiți și: Vremea se schimbă total în acest weekend!

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (27 mai-9 iunie 2019) au fost date astăzi publicității de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, până joi, 30 mai, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, cu o medie a temperaturilor maxime în jurul a 29 de grade, potrivit sursei citate.

Citiți și: Vremea se schimbă radical!

Apoi vremea se va mai răcori, până duminică, 2 iunie, spre medii de 23…24 de grade. Ulterior, temperatura aerului va marca o nouă creștere, către medii ale valorilor diurne de 26…27 de grade.

Minimele termice vor crește ușor până vineri, 31 mai, spre 15 grade. Apoi acestea vor scădea treptat, spre medii de 13 grade, care se vor menține până joi, 6 iunie. Până la sfârșitul intervalului, temperaturile minime vor avea o tendință de creștere, până la medii regionale de 14 grade.

Probabilitatea de apariție a manifestărilor specifice instabilității atmosferice va fi mai ridicată în intervalul 30 mai-4 iunie, când vor fi posibile cantități mai importante de apă. Apoi, până la sfârșitul săptămânii viitoare, gradul de instabilitate va fi mai redus, conform estimărilor de vreme comunicate astăzi de ANM.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA