930×122 CAPRA 5

meteorologie

ANM: ÎN ARGEȘ URMEAZĂ 2 SĂPTĂMÂNI CU VREME SURPRINZĂTOARE

ANM: În Argeș urmează 2 săptămâni cu vreme surprinzătoare.

Citiți și: Vremea o ia razna! Fenomene de necrezut în această săptămână

Vremea în Argeș se încălzește din nou după cele câteva zile cu temperaturi scăzute. Nu doar că se încălzește, dar valorile de temperatură se vor situa cu mult peste cele normale pentru prima jumătate a lunii noiembrie.

Temperaturile maxime diurne vor fi cu până la 8-12 grade Celsius mai ridicate decât în mod obișnuit și se vor încadra între 18 și 23 de grade.

Citiți și: Vreme ,,sucită” în acest weekend. Se anunță și fenomene extreme

Minimele nocturne vor fi între 6 și 12 grade Celsius.

Informația este inclusă în estimările de vreme pentru regiunea Muntenia date astăzi publicității de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) și care vizează următoarele două săptămâni (4-17 noiembrie 2019).

Potrivit sursei citate, o răcire este estimată a se produce după data de 14 noiembrie, însă cel mai probabil vremea va rămâne și atunci ușor mai caldă decât în mod normal.

Probabilitatea pentru ploi cu caracter local și temporar va fi mai ridicată după data de 9 noiembrie, însă regimul pluviometric va rămâne deficitar pe parcursul celor două săptămâni.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90