SMART KIDS 930X122

județul argeș

ANM: SCHIMBARE DE VREME ÎN ARGEȘ

ANM: Schimbare de vreme în Argeș. Răcorirea vremii din zilele de 24 și 25 septembrie 2019 va determina valori diurne ușor sub cele normale în această perioadă din an, cu maxime de 18…21 de grade, în medie, urmate de o încălzire a vremii pe 26 septembrie.

Citiți și: România s-a zguduit! Cutremur într-o zonă foarte neobișnuită

Informația este inclusă în estimările de vreme pentru regiunea Muntenia și județul Argeș comunicate de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) și valabile pentru următoarele două săptămâni (până pe 6 octombrie).

Potrivit sursei citate, ulterior datei de 26 septembrie, deși vor fi ușoare fluctuații de la o zi la alta, temperaturile se vor menține în general apropiate de cele climatologic specifice, cu maxime de 20…23 de grade, mediat regional.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

În privința regimului termic nocturn, acesta va fi caracterizat de valori în creștere semnificativă față de cele din intervalul care s-a încheiat, astfel că minimele vor fi, în medie, de 10…14 grade, posibil mai scăzute către finalul celor două săptămâni de prognoză.

Probabilitatea pentru apariția ploilor va fi mai ridicată în perioada 24-26 septembrie, conform estimărilor de vreme date publicității de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90