EcoMoto 930×122

județul argeș

ANM: SE SCHIMBĂ VREMEA ÎN ARGEȘ

ANM: Se schimbă vremea în Argeș. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat astăzi publicității estimările de vreme pentru perioada 20 ianuarie-3 februarie 2020.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș meteorologii estimează o răcire a vremii și apariția de precipitații.

Potrivit sursei citate, între 20 și 26 ianuarie media temperaturilor maxime va avea variații între 4 și 11 grade, iar a minimelor, între -5 și -2 grade. Până la sfârșitul lunii ianuarie, acestea nu se vor modifica semnificativ.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

În schimb, în primele zile ale lunii februarie tendința va fi de scădere. Către finalul intervalului de prognoză (3 februarie), maximele vor ajunge să se situeze în medie între 5 și 8 grade, iar minimele vor coborî ușor sub pragul de îngheț.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată după data de 28 ianuarie, conform estimărilor de vreme comunicate azi de ANM.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3