930X122 MAIA

județul argeș

ANM: SE SCHIMBĂ VREMEA ÎN ARGEȘ ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

ANM: Se schimbă vremea în Argeș în următoarele 2 săptămâni. Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (până duminică, 15 septembrie 2019) au fost date publicității de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Vremea se schimbă total în acest weekend!

Potrivit sursei citate, în regiunea Muntenia și județul Argeș și astăzi vremea va fi călduroasă, pe arii restrânse caniculară, cu o medie a temperaturilor maxime de 34 de grade.

Ulterior, însă, miercuri, 4, și joi, 5 septembrie, vremea se va răci.

Citiți și: Vremea se schimbă radical!

Pe 6 și 7 septembrie valorile diurne vor crește din nou, în medie, către 31…32 de grade, apoi vor marca o scădere treptată, spre medii de 26 de grade în perioada 10-15 septembrie, când vor caracteriza un regim apropiat de cel normal.

Media minimelor termice se va situa în general între 14 și 15 grade, exceptând nopțile de după data de 10 septembrie, când aceasta va tinde chiar spre 12 grade.

Ploi slabe vor apărea pe spații restrânse pe 4 septembrie, iar în perioada 8-11 septembrie, temporar, vor fi averse și izolat este posibil să se cumuleze cantități de apă mai însemnate, conform estimărilor de vreme comunicate de ANM.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90