930×122 CAPRA 5

meteorologie

ANM: SE SCHIMBĂ VREMEA. TEMPERATURI NEAȘTEPTATE

ANM: Se schimbă vremea. Temperaturi neașteptate. Estimările de vreme pentru 4-17 februarie 2019 au fost comunicate astăzi de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

În ceea ce privește regiunea Muntenia, astăzi vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată, cu o medie a temperaturilor maxime în jurul valorii de 15 grade.

Până pe 8 februarie se va răci, însă, cu 12 grade, apoi se va încălzi ușor și treptat, astfel că în jurul datei de 12 februarie media regională a temperaturilor maxime va urca spre 10…11 grade.

Citiți și: Cutremur într-o zonă atipică! Așa ceva se întâmplă rar!

În ultimele zile de prognoză se va resimți din nou o scădere de temperatură, de 4…5 grade. Scăderea de temperatură se va remarca și pe perioada nopților: media minimelor termice va scădea de la 4 grade la începutul intervalului până spre -3 grade în intervalul 9…11 februarie. În cea de a doua săptămână temperaturile nocturne vor fi cuprinse în medie, în general, între 0 și -2 grade.

Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată în jurul datei de 7 februarie și după data de 12 februarie, potrivit estimărilor de vreme date astăzi publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3