930 x122 grota rece

județul argeș

ANM, ULTIMA ORĂ: VREMEA ÎN ARGEȘ SE SCHIMBĂ RADICAL

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat astăzi publicității estimările de vreme pentru regiunea Muntenia (inclusiv județul Argeș) pentru următoarele două săptămâni (28 octombrie-10 noiembrie 2019).

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Meteorologii informează că de miercuri, 30 octombrie, răcirea accentuată a vremii va determina înregistrarea unor temperaturi în general sub limitele climatologic specifice perioadei. Astfel, maximele diurne vor scădea de la o medie de 17…19 grade mâine, 29 octombrie, la doar 8…12 grade în zilele de 30 și 31 octombrie și 1 noiembrie.

Ulterior, de sâmbătă, 2 noiembrie, vremea se va încălzi treptat, ajungând la valori peste cele normale pentru prima decadă a lunii noiembrie, în special în perioada 4-8 noiembrie, când sunt prognozate maxime de 14…16 grade, mediat regional.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

O evoluție similară vor avea și valorile nocturne ale temperaturii aerului, cu o scădere bruscă și semnificativă, astfel că la sfârșitul lunii octombrie și începutul lui noiembrie minimele se vor situa în medie între 2 și 5 grade, urmând ca în cea de-a doua săptămână de prognoză să crească la valori de 4…8 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată pe 30 octombrie și din nou în perioadele 3-4 noiembrie și 6-8 noiembrie, potrivit estimărilor de vreme comunicate astăzi de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90