Donaris 930 x 122

județul argeș

ANM: VREMEA ÎN ARGEȘ ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

ANM: Vremea în Argeș în următoarele 2 săptămâni. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a comunicat cu puțin timp în urmă estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (13-26 mai 2019).

Citiți și: România s-a zguduit! Cutremur într-o zonă foarte neobișnuită

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, în această săptămână media temperaturilor maxime va fi de 21…23 de grade, urmând ca la finalul ei, duminică, 19 mai, să înceapă un proces de încălzire ușoară, cu valori diurne, în medie, de 24…26 de grade.

În cea de a doua săptămână a intervalului, regimul termic va avea mici variații de la o zi la alta, iar media temperaturilor maxime va fi în continuare de 24…26 de grade.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

Temperaturile minime nocturne vor crește treptat, de la medii de 10 grade la debutul intervalului, la 12…13 grade la jumătatea acestuia. Ulterior, media valorilor nocturne se va menține în jurul a 11 grade.

Instabilitatea atmosferică va fi accentuată în prima parte a intervalului, când se vor semnala averse, mai însemnate cantitativ în perioada 15-17 mai. Probabilitatea de ploaie se va menține și pentru a doua săptămână de prognoză, însă la cote mai reduse, potrivit estimărilor de vreme date astăzi publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3