New Profesional Consult 930 x 122

județul argeș

ANM: VREMEA ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI ÎN ARGEȘ

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (19 august – 1 septembrie 2019) au fost comunicate în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Potrivit sursei citate, în regiunea Muntenia și județul Argeș procesul de încălzire a vremii va continua până joi, 22 august, timp în care vremea va fi caniculară, cu maxime de 35 de grade Celsius.

Apoi vremea se va răcori ușor și treptat, urmând ca joi, 29 august, să se înregistreze temperaturi maxime, în medie, de 30 de grade.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

Ulterior, până la sfârșitul intervalului de prognoză (1 septembrie), media regională a temperaturilor maxime se va situa în jurul a 31 de grade.

Temperaturile minime vor crește spre valori medii de 19 grade pe 23, 24 și 25 august, pentru ca mai apoi, pe 30 august, acestea să scadă spre o medie în jurul a 15 grade, valoare care se va menține până la începutul lunii septembrie.

Probabilitatea de apariție a ploilor în următoarele două săptămâni va fi redusă, conform estimărilor de vreme date astăzi publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3