Donaris 930 x 122

anaf

ANUNȚ DE MAXIM INTERES DE LA ANAF

Anunț de maxim interes de la ANAF. ANAF le-a creat operatorilor economici posibilitatea de a depune prin intermediul Spațiului Privat Virtual documentele aferente procesului de solicitare și atribuire a numărului unic de identificare a aparatelor de marcat electronice fiscale.

Citiți și: ANAF îi roagă pe contribuabili să nu deschidă mail-urile de la [email protected]

Informația ne este furnizată de ANAF, prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș.

Prin intermediul Spațiului Privat Virtual, utilizatorii aparatelor de marcat electronice fiscale pot depune „Cererea de atribuire a numărului de ordine din Registrul de evidență a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate în județ/municipiul București sau a numărului unic de identificare din aplicația informatică a Agenției Naționale de Administrare Fiscală” – Formular C 801 și pot primi „Certificatul de atribuire a numărului unic de identificare a aparatelor de marcat electronice fiscale”.

Citiți și: ANAF, PE URMELE BANILOR DIN MEDITAȚII

Formularul C 801 este disponibil pe site-ul www.anaf.ro la rubrica Servicii Online-Declarații Electronice.

Informații despre completarea și transmiterea cererii, respectiv documentele care trebuie atașate, se găsesc în Ghidul publicat pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, la secțiunea Servicii Online/”Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat)” sau pot fi obținute telefonic, apelând Serviciul central de asistență telefonică a contribuabililor-Call-center, la numărul de telefon (+4).031.403.91.60.

Pentru nedotarea cu aparatele de marcat definite la art. 3 alin (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 28/1999, ANAF le va aplica sancțiuni  contribuabililor mari și mijlocii începând din data de 1 septembrie 2018 și contribuabililor mici începand din 1 noiembrie 2018.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441