EcoMoto 930×122

anaf

ANUNȚ DE MAXIM INTERES DE LA ANAF

Anunț de maxim interes de la ANAF. ANAF le-a creat operatorilor economici posibilitatea de a depune prin intermediul Spațiului Privat Virtual documentele aferente procesului de solicitare și atribuire a numărului unic de identificare a aparatelor de marcat electronice fiscale.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

Informația ne este furnizată de ANAF, prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș.

Prin intermediul Spațiului Privat Virtual, utilizatorii aparatelor de marcat electronice fiscale pot depune „Cererea de atribuire a numărului de ordine din Registrul de evidență a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate în județ/municipiul București sau a numărului unic de identificare din aplicația informatică a Agenției Naționale de Administrare Fiscală” – Formular C 801 și pot primi „Certificatul de atribuire a numărului unic de identificare a aparatelor de marcat electronice fiscale”.

Citiți și: Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme!

Formularul C 801 este disponibil pe site-ul www.anaf.ro la rubrica Servicii Online-Declarații Electronice.

Informații despre completarea și transmiterea cererii, respectiv documentele care trebuie atașate, se găsesc în Ghidul publicat pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, la secțiunea Servicii Online/”Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat)” sau pot fi obținute telefonic, apelând Serviciul central de asistență telefonică a contribuabililor-Call-center, la numărul de telefon (+4).031.403.91.60.

Pentru nedotarea cu aparatele de marcat definite la art. 3 alin (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 28/1999, ANAF le va aplica sancțiuni  contribuabililor mari și mijlocii începând din data de 1 septembrie 2018 și contribuabililor mici începand din 1 noiembrie 2018.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3