930×122 CAPRA 5

averse

ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ DE LA METEOROLOGI. CE NE AȘTEAPTĂ ÎN WEEKEND

Anunț de ultimă oră de la meteorologi. Ce ne așteaptă în weekend. Vom avea parte de un weekend cu instabilitate atmosferică, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

„Atât sâmbătă, cât şi duminică va fi o vreme în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Sâmbătă, în cea mai mare parte a ţării şi în regiunile central-estice şi sud vestice temperaturile maxime vor fi între 17 şi 26 de grade.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

În weekend, izolat, putem avea cantităţi de apă ceva mai însemnate pe arii restrânse şi condiţii de grindină.”, declară pentru Mediafax meteorologul de serviciu, Dinu Mărăşoiu.

„Duminică vremea se va menţine în general instabilă. Ploile vor fi în special în zonele montane şi submontane, dar local şi în sudul şi sud-estul ţării, inclusiv pe litoral. Temperaturile vor fi între 18 şi 26 de grade. În ansamblu vremea instabilă se va face simţită şi la munte.

(…) Pe litoral vor începe să apară norii, iar după-amiază va ploua. Temperatura în aer va fi de 21-22 de grade, iar a apei mării, în jur de 15 grade.”, precizează meteorologul, citat de Mediafax.

Temperaturi în Argeș la ora 9: Pitești 14,4 grade, Mioveni 14, Curtea de Argeș 14,2, Câmpulung Muscel 13,6, Dedulești-Morărești 14,9 și Stolnici 16,1 grade Celsius.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90