930×122 CAPRA 5

centura pitestiului

Anunțul care dă fiori piteștenilor: Se închide Centura! Ce spune Gentea. EXCLUSIV

Se închide Centura Piteștiului după Paște, timp de un an și jumătate.

Citiți și: PRIVIȚI ȘI CRUCIȚI-VĂ! PUHOI DE STICLE SPARTE PE CENTURA PITEȘTIULUI!

Anunțul a fost sâmbătă, 25 martie, de către Adrian Bodoc, reprezentantul WeBuild, firma italiană care se ocupă de lucrările de pe tronsonul 5 al Autostrăzii Sibiu – Pitești.

Este vorba despre secțiunea Curtea de Argeș – Pitești.

Într-un clip postat pe pagina de Facebook a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Adrian Bodoc a vorbit despre cum decurg lucrările pe acest lot.

„Pe parcursul contractului avem și trei noduri rutiere: unul chiar aici, la km 92, nodul rutier Curtea de Argeș, avem un nod rutier la Băiculești și mai este un nod rutier în partea de sfârșit a contractului, la Bascov.

Urmează ca după sărbătorile pascale să închidem circulația pe Autostrada existentă și să o deviem pe o variantă alternativă, pentru a executa în totalitate lucrările aferente nodului Bascov.

Restricțiile vor dura circa un an și jumătate, timp în care dorim să găsim înțelegerea participanților la trafic”, Adrian Bodoc, reprezentantul firmei italiene WeBuild.

În legătură cu acest subiect, ePitești a luat legătura cu edilul Cristian Gentea.

Acesta ne-a declarat că traficul nu va fi deviat în niciun caz prin Pitești.

„Sub nicio formă! Nu prin Pitești!”, a declarat primarul Cristian Gentea, în exclusivitate pentru publicația noastră.

Reamintim că și în luna octombrie a anului trecut, primarul Gentea a primit o solicitare din partea constructorului pentru întreruperea circulației pe Centură timp de doi ani, cu devierea întregului trafic prin Pitești.

Si atunci răspunsul edilului a fost același: „Nu se poate!”

Subiectul pe larg, AICI: Se închide centura Piteștiului? Ce spune Gentea!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

9 comentarii

  • Sorin spune:

    Mare om GENTEA ASTA ,OARE NU VREA SA MONTEZE SI ACOLO NISTE SEMAFOARE, SAU SENSURI GIRATOARE,MULTE MAI FACE EL ,PE FC ARGES LA INGROPAT URMEAZA PITESTIUL.

  • Anonim spune:

    Dracu ne-a luat daca se introduce traficul de pe autostrada prin oras! De fapt, se va vedea in primele ore dupa ce se intampla asta, orasul se va bloca. Chiar si acum, prin tot orasul se merge aproape numai bara la bara, asa ca…

  • George spune:

    „Sub nici-o formă prin Pitești!” Ok… Asta înseamnă că deja se cunoaște pe unde va fi deviat traficul… Păi spuneti fraților… care e soluția sau vreti doar așa să ne tineti stresați… Ce va pasa… Trebuie să creeati… știri să deschidă omul si mâine ziarul.

  • Costy spune:

    Este băiat deștept primarul nostru, am înțeles chiar șef de generați în facultate…nu cred că un nr.1 acceptă o astfel de prosteală din partea unor broscari. Să nu fie vre-o manevră să-l îndepărteze, un an jumate până vin alegerile, un an jumate centura închisă 🤔. Gândiți numai poluarea care ar trebui înghițită de noi și copii noștri, la aglomerație nici că…

  • Bibicul spune:

    Ce tot vă căcați pe voi? Pînă să se facă autostrada pe unde mergeau? Pe Depozitelor. Așa că tot pe acolo vor merge

  • Nicolae spune:

    Mai pune primarul 10-15 semafoare inteligente pe Depozitelor și baga tot traficul pe acolo.

  • Ion spune:

    Acolo sunt terenuri virane prin care se putea face devierea traficului dar ca întotdeauna se găsesc variante ca ei sa nu bage nici un ban și noi sa ne chinuim ca proștii în trafic !!!

  • Albert spune:

    Cum sa devieze pe depozitelor nu tot in Bascov ajunge nu tot in nodul rutier pe care vor să îl construiască. Depozitelor – autogara Nord -bascov giratoriu.

  • Tib0ss spune:

    Vor intelegere, dar ei ne-au oferit intelegere cand au pus semafoare din 10 in 10 metri si au transformat Găvana in sens giratoriu prin sensurile unice impuse? Centura veche a pitestiului de la cncd spre send92 cand o repara? Ca iti rupi rotile in drumul ala, e plin de valuri si gropi. Vor intelegere saracii!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA