Donaris 930 x 122

drumuri

HORROR! A APĂRUT HARTA CU DRUMURILE DE GROAZĂ DIN ARGEȘ!

Mai mulţi participanţi la traficul rutier au realizat, cu ajutorul unei aplicaţii, o hartă cu starea drumurilor din România. Harta este actualizată în fiecare lună şi conţine informaţii cu privire la lucrările de pe şosele și la gropile și denivelările întâlnite în trafic. Ea reprezintă iniţiativa unor tineri care au înfiinţat şi site-ul www.construimromania.ro, site pe care se află şi un forum de susţinere a construirii autostrăzii Piteşti-Sibiu.

Citiți și: Pe aceste drumuri se lucrează! Șoferi, fiți foarte atenți

În ceea ce priveşte judeţul Argeş, pe hartă apar multe puncte roşii, adică drumuri cu probleme. Este vorba în special de drumuri naţionale precum cel dinspre Piteşti către Drăgăşani, drumul spre Curtea de Argeş (drum ale cărui margini au fost efectiv „mâncate” de inundaţii), Piteşti-Câmpulung Muscel (care este în reparaţii), Curtea de Argeş-Câmpulung Muscel (despre care președintele Consiliului Judeţean, Florin Tecău, susţine că va fi reabilitat la anul), dar şi Curtea de Argeş-Râmnicu Vâlcea (pe care, în zona Piatra, s-a înregistrat o alunecare de teren) sau Piteşti-Râmnicu Vâlcea (cu alunecări de teren la Deduleşti, acolo unde se tot lucrează de câteva luni pentru remedierea situației).

De asemenea, pe hartă sunt trecute și drumurile din sudul judeţului, care, pe alocuri, arată ca după bombardament. Același Florin Tecău anunță că aceste drumuri vor fi reabilitate cu prioritate în perioada care urmează. (Foto hartă: construimromania.ro)

Citiți și: Probleme pe mai multe drumuri! Lucrări, restricții și carosabil umed

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90