Donaris 930 x 122

ape

APELE ROMÂNE CURĂŢĂ PÂRÂUL BASCOV

La aproape două săptămâni de la viitura care a măturat Bascovul, urmele persistă, deși toate forțele de intervenție în situații de urgență au lucrat pentru îndepărtarea  acestora.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

De trei zile, angajații de la Administraţia Bazinală de Apă Argeş Vedea (ABAAV) lucrează la îndepărtarea arborilor aduși de viitură pe pârâul Bascov, în dreptul străzii Gârlei.

Este vorba de sute de metri cubi de lemn pe care viitura i-a lăsat în curțile oamenilor, pe drum sau în  albia râului. Utilajele de la Apele Române – un escavator, un buldozer, un tractor și 15-20 de salariați au lucrat pentru a decolmata o parte din albia pârâului Bascov, pe care viituara a adus aluviuni, copaci, rădăcini, crengi și fel de fel de obiecte.

Citiți și: Se scrie istoria celei mai așteptate Autostrăzi. Faza crucială: Se montează giganții!

Cu ajutorul bulozerului și al excavatorului au fost scoși din apă sute de arbori, iar albia și malurile râului au fost curățate și refăcute. Echipele Apelor Române vor continua lucrările de decolmatare în zonele în care încă mai sunt probleme.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90