New Profesional Consult 930 x 122

curent

CURENT_ELECTRIC_STALP

APROAPE 10.000 DE ARGEŞENI, FĂRĂ CURENT ELECTRIC!

Viscolul a dat mari bătăi de cap în sudul judeţului Argeş, zăpada căzută din abundenţă fiind greu de degajat de pe drumuri de către utilajele echipelor de intervenţie. Mai rău este că sunt şi mii de argeşeni care au rămas fără curent electric.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Conform lui Florin Tecău, vicepreședinte al Consiliului Județean, aproape 10.000 de argeşeni au rămas fără energie electrică în această dimineaţă, vântul puternic rupând firele de curent în mai multe localităţi. Este vorba de oraşul Topoloveni şi de comunele Lunca Corbului, Leordeni, Bârla, Hârseşti şi Stolnici.

„Echipele CEZ fac eforturi să remedieze situaţia. Suntem cu toţii pe teren şi sperăm ca în cel mai scurt timp să fie reluată furnizarea energiei electrice. Deocamdată nu avem niciun drum judeţean închis, se intervine peste tot”, ne-a spus Florin Tecău.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3