EcoMoto 930×122

accident

Argeș: Accident grav! A intrat cu mașina într-un cap de pod!

Argeș: Accident grav la Căteasca!

Citiți și: Accident mortal! O femeie nu a avut nicio șansă

Update, ora 21:45

Conform ISU Argeș, în urma accidentului de la Căteasca din această seară au rezultat trei victime, conștiente, care se transportă la spital.

Citiți și: Argeș: Scuter făcut praf într-un accident cu un autoturism! Persoană rănită

“Paramedicii SMURD au preluat o victimă de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care acuza dureri în piept și dureri la nivelul șoldului.

Celelalte două victime au fost monitorizate de către echipajele SAJ. A fost vorba despre o persoană de de sex masculin, în vârstă de circa 46 de ani, care a suferit o contuzie la membrul inferior stâng și zgârieturi la nivelul pieptului și o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 72 de ani, încarcerată, care a suferit traumatisme la nivelul feței și toracic și suspiciune de fractură șold.

La fața locului pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.”, transmite ISU Argeș.

Știrea inițială:

Încă un accident rutier grav s-a produs în Argeș în această seară.

Un autoturism a intrat într-un cap de pod pe raza comunei argeșene Căteasca.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat alături de două echipaje ale SAJ.

Foto: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90