EcoMoto 930×122

amenzi

ARGEȘ: AFACERE RATATĂ

Argeș: Afacere ratată. Zeci de controale au fost făcute ieri de polițiști la florării din județul Argeș. Oamenii legii au acționat în Pitești, Curtea de Argeș, Câmpulung, Topoloveni și Costești, informează Biroul de Presă al Poliției Județene.

Citiți și: Plăcere de 1 Mai care te poate costa 5.000 de lei!

Într-o zi specială, Ziua Femeii, când se așteptau la încasări record, patronii unora dintre florările controlate au primit amenzi usturătoare. Afacerea cu flori le-a fost serios afectată de 8 Martie.

Amenzile au însumat 25.000 de lei. În plus, aproape 5.000 de lei obținuți din vânzarea florilor și în cazul cărora comercianții nu au emis bonuri fiscale au fost confiscați de polițiști.

Citiți și: Luna aceasta se dau amenzi uriașe!

La acțiune au participat polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, de la polițiile Curtea de Argeș, Câmpulung și Costești și de la Serviciul Județean de Poliție Transporturi Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3