930 x122 grota rece

bascov

Argeș: Atenție! Se trage!

Argeș: Atenție! Se trage!
Unitatea Militară 01225 informează că în perioada 01-30.09.2022 în poligonul Bascov-Glîmbocu se vor executa trageri cu armamentul de pe tanc și infanterie.
Astfel, este interzis accesul persoanelor, autovehicolelor sau animalelor atât pe teritoriul poligonului, cât și pe fâșiile de siguranță ale acestuia.
Iată informarea oficială privind programul tragerilor transmisă unei primării din Argeș (Merișani):

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • MApN spune:

    Nu mai antrebati ucrainieni la noi in tara! Fac un mare zgomot aceste trageri, Garda de mediu nu se sezizeaza?
    Z

  • Un cetatean spune:

    Am citit adresa aia si nu mi-a venit sa cred. Cica unitatea militara nu-si asuma nicio raspundere daca bla, bla… Ce dreac de armata mai e asta? Pai nu ii obliga legea sa puna santinele pe toate zonele de acces, ca sa impiedice vreun trecator sa ajunga in poligon? Daca pe acolo ajung niste copii plecati hai-hui la plimbare, cine ii opreste? Asa se procedeaza mai nou, se trimite o hartoaga la primarie si pe urma Dumnezeu cu mila? In locul primarului, as face plangere, fie in justitie, fie la guvern, fie in ambele locuri.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3