Donaris 930 x 122

cod galben

ARGEȘ: AVERTIZARE DE VREME SEVERĂ PENTRU URMĂTOARELE ZILE

Argeș: Avertizare de vreme severă pentru următoarele zile. O avertizare cod galben care vizează și zona montană înaltă a județului Argeș a fost emisă cu puțin timp în urmă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: A nins în Argeș!

Codul, de viscol în zona montană înaltă și strat consistent de zăpadă, va fi valabil în perioada 12 decembrie, ora 2 – 14 decembrie 2019, ora 10.

Potrivit sursei citate, în intervalul de timp menționat, în Carpații Meridionali, la altitudini de peste 1.700 de metri, va ninge și vântul va sufla tare, cu rafale de peste 70…80 de kilometri pe oră, astfel încât ninsoarea va fi viscolită și vizibilitatea va scădea semnificativ. Stratul de zăpadă nou depus va fi consistent.

Citiți și: Alarmant! Zeci de incendii provocate: Luptă cumplită cu flăcările

În nordul Olteniei și al Munteniei temporar va ploua și se vor acumula cantități de apă de 20…25 l/mp și, izolat, de 30 l/mp.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90