Donaris 930 x 122

meteorologie

ARGEȘ: CE VREME NE AȘTEAPTĂ. METEOROLOGII ANUNȚĂ

Argeș: Ce vreme ne așteaptă. Astăzi Administrația Națională de Meteorologie a comunicat estimările de vreme pentru perioada 22 mai – 4 iunie 2017.

Citiți și: România s-a zguduit! Cutremur într-o zonă foarte neobișnuită

Cum va fi vremea în regiunea Muntenia și în județul Argeș în următoarele două săptămâni?

Potrivit sursei citate, în intervalul de timp 22 – 25 mai regimul termic nu va avea variații semnificative. Media temperaturilor maxime diurne va fi cuprinsă între 22 și 24 de grade.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

Vremea se va răci ușor în perioada 26 – 28 mai, media temperaturilor maxime din timpul zilei urmând să coboare la 20 – 21 de grade.

Începând din 29 mai, conform estimărilor anunțate azi de meteorologi, vremea va intra într-un proces de încălzire: de la 22 – 24 de grade se va ajunge aproape până la 30 de grade (mai exact, până la 28 – 29 de grade) către sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză.

Media minimelor nocturne va crește și ea, ușor și treptat, de la 10 – 11 grade în prima săptămână până la 12 – 14 sau chiar 16 grade la sfârșitul intervalului de prognoză.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată la începutul intervalului şi din nou în perioada 25 – 28 mai, potrivit estimărilor de vreme date astăzi publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90