EcoMoto 930×122

averse

ARGEȘ: COD GALBEN DE FURTUNI

O nouă informare și alte două noi coduri galbene au fost emise în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie. Unul dintre codurile galbene vizează și extremitatea nordică a județului Argeș.

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 6 iunie, ora 10 – 10 iunie 2019, ora 10. Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată și cantități de apă însemnate.

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade în care se vor semnala ploi torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp, iar pe arii restrânse 35…40 l/mp.

Fenomenele vor fi mai frecvente în timpul după-amiezelor.

COD GALBEN 1

Interval de valabilitate: 6  iunie, ora 10 – 6 iunie 2019, ora 22. Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică și cantități de apă însemnate. 

În intervalul de timp menționat, în Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, în nordul Olteniei, local în Moldova și Transilvania, precum și în zonele de munte vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină.

Cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și pe arii restrânse 35…50 l/mp.

COD GALBEN 2

Inteval de valabilitate: 6 iunie, ora 22 – 7 iunie 2019, ora 6. Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică și cantități de apă însemnate.

În intervalul de timp menționat, în județele Timiș, Arad și Bihor vor fi averse, descărcări electrice, vijelii și condiții de grindină.

Cantitățile de apă vor mai depăși local 20…25 l/mp și izolat 40 l/mp.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90