930 x122 grota rece

barbat mort

Argeș: Descoperire șocantă în „buza” unei prăpastii! Bărbat găsit mort lângă mașină!

Argeș: Descoperire șocantă în „buza” unei prăpastii! Bărbat găsit mort lângă mașină!

Citiți și: Argeș: Moarte cumplită pentru un bărbat! Încercări disperate de salvare

Update, ora 20.32 – Poliția Argeș prin agentul șef Popa Florin (foto) declară cu privire la acest eveniment grav petrecut în acestă seară:

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, referitoare la un bărbat găsit decedat în urma răsturnării autovehiculului într-o zonă accidentată de pe raza localității Băiculești, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

Citiți și: Descoperire macabră! Mort într-un loc de joacă!

În această seară, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că un autovehicul de teren aparținând unui bărbat din Curtea de Argeș a fost găsit răsturnat într-o râpă, pe raza comunei Băiculești, zona Tutana.

Bărbatul în cauză, de 30 de ani, din Curtea de Argeș, a fost găsit în apropierea vehiculului, în afara habitaclului mașinii, decedat.

Având în vedere că evenimentul nu și-a avut originea pe un drum deschis circulației publice, acesta nu va fi considerat accident rutier, însă în cauză polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei medico-legale.”

Știrea inițială, ora 20.13

Autoturismul în care se afla persoana decedată, se află pe marginea unei râpe în comuna Băiculești din județul Argeș, satul Tutana.

Din primele informații, se pare că, persoana ar fost victima unui evenimenr rutier în care și-a pierdut viața, mașina fiind avariată!

Persoana în cauză ar avea în jur de 30 de ani.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3