Donaris 930 x 122

fagaras

Argeș: Doi bărbați, salvați în ultima clipă în munții Făgăraș!

Argeș: Doi bărbați, salvați în ultima clipă în munții Făgăraș!

Citiți și: Investiție majoră în munții Făgăraș!

Intervenție dificilă a salvamontiștilor și jandarmilor montani argeșeni în această seară în masivul Făgăraș!

Două persoane au fost salvate după o intervenție de o oră jumătate pe munte!

Citiți și: ,,Șoc” la Bran! Uimire totală! ,,Mai bine mă uit de afară!”

Codul portocaliu de precipitații nu i-a împiedicat pe doi frați de 45 si 50 de ani să se aventureze astăzi pe munte, pe traseul Valea lui Stan.

Din cauza viiturii, aceștia s-au rătăcit și nu au mai putut continua drumul.

Apelul la 112, venit din partea unui prieten al celor doi, a alertat jandarmii din cadrul Postului de jandarmi montan Arefu, care, împreună cu echipa din cadrul Salvamont Argeș au pornit în căutarea acestora.

Cele două persoane au fost găsite în stare bună și, neavând nevoie de îngrijiri medicale au fost conduse până la autoturismul propriu, aflat pe DN7C.

“Recomandăm turiștilor care se deplasează în zonele montante ale județului nostru să se echipeze corespunzător și să verifice, în prealabil, starea vremii, pentru a preîntâmpina evenimente de genul acesta.”, spun jandarmii.

“Debitul apei era ridicat, nu înțelegem de ce se intră în condiții de apă mare și condiții meteo ploioase…”, transmit salvamontiștii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90