930×122 CAPRA 5

estimări de vreme

ARGEȘ: ÎNCĂ O VESTE PROASTĂ DE LA METEOROLOGI

Argeș: Încă o veste proastă de la meteorologi. Cel puțin deocamdată, am scăpat de ninsorile abundente, dar ne așteaptă un nou val de ger. În regiunea Muntenia, din care face parte și județul Argeș, vremea va deveni mai rece decât în mod normal începând de astăzi, 18 decembrie, și până joi, 20 decembrie 2018, inclusiv.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Informația este furnizată de Administrația Națională de Meteorologie, pe baza estimărilor de vreme pentru următoarele două săptămâni.

Temperaturile maxime diurne vor fi cuprinse între -2 și 0 grade, iar cele minime nocturne vor scădea progresiv: de la o medie de -1…0 grade, până la -7 grade în noaptea de miercuri spre joi, 19 spre 20 decembrie.

Citiți și: Cutremur într-o zonă atipică! Așa ceva se întâmplă rar!

Însă, începând de vineri, 21 decembrie, valorile termice diurne vor caracteriza o vreme apropiată sau chiar ușor mai caldă decât în mod normal, cu maxime între 2 și 5 grade. Totuși, minimele din timpul nopților vor rămâne scăzute: între -4 și -2 grade.

Vor mai fi precipitații, dar slabe, pe 18, 21 și 22 decembrie, dar posibil și după data de 26 decembrie, conform estimărilor de vreme date publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3