930×122 CAPRA 5

incendiu

Argeș: Incendiu puternic într-o gospodărie!

În această dimineață, un incendiu puternic a izbucnit într-o gospodărie din comuna argeșeană Schitu Golești.

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

O anexă a fost cuprinsă de flăcări.

Citiți și: Bărbat rănit în gospodărie! A avut nevoie de îngrijiri medicale

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu două autospecialele pentru stingerea incendiilor și un echipaj SAJ.

„După evaluarea situației, s-a constatat că ardea generalizat o anexă de aproximativ 40 mp, construită din lemn, în care erau depozitate lemne de foc, anvelope și două butelii, iar flăcările afectase și elementele combustibile ale acoperișului unei case de care era lipită anexa.

Salvatorii au intervenit operativ, evacuând cele două butelii din interiorul anexei și au oprit propagarea flăcărilor la acoperișul casei.

Nu au fost victime, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost depozitarea cenușei sau a jarului neatins în apropierea materialelor combustibile”, transmite ISU Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3