Kaia 930 x 120

costesti

Argeș. Incendiu violent, acum! Pericol enorm pentru casele din jur!

Argeș. Incendiu violent, acum! Pericol enorm pentru casele din jur!

Citiți și: E prăpăd! Incendiu puternic lângă Pitești

Update 12 august, ora 08.00

ISU Argeș transmite:

Citiți și: O mașină a ars pe Autostrada A1, lângă Pitești

,,Pompierii au acționat timp de aproximativ două ore pentru lichidarea incendiului.

Prin intervenția operativă la fața locului, pompierii au reușit să evite extinderea flăcărilor la o locuință din apropiere, astfel casa fiind salvată.

La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta în dezvoltare la două anexe care au ars generalizat, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, flăcările propagându-se la acoperișul altei anexe, afectându-l pe o suprafață de circa 10 mp. În urma evenimentului au mai ars și în jur de 10 tone de plante furajere.

Paramedicii SMURD au evaluat o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 49 de ani, care prezenta atac de panică, nefiind necesar tranaportul ulterior la spital.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost depozitarea jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.”

Știre inițială 11 august, ora 19:17

Un incendiu de proporții a izbucnit astăzi într-o gospodărie din orașul Costești, provocând îngrijorare în rândul locuitorilor.

La fața locului au intervenit prompt echipajele de pompieri de la Secția Costești și Punctul de Lucru Stolnici, care s-au mobilizat cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Potrivit informațiilor , flăcările se manifestă violent la anexele gospodărești, iar incendiul prezintă un risc major de propagare la o locuință din apropiere.

În aceste momente, pompierii lucrează contracronometru pentru a localiza incendiul și a preveni extinderea acestuia la alte clădiri din zonă.

Intervenția este în desfășurare, iar autoritățile fac apel la cetățeni să evite zona afectată pentru a nu împiedica activitatea echipajelor de intervenție.

Argeș. Incendiu violent, acum! Pericol enorm pentru casele din jur!

Sursa: ISU Argeș

New Profesional Consult-555×222
eurial 570×90