Donaris 930 x 122

meteorologie

ARGEȘ: INFO METEO DE ULTIMĂ ORĂ

Argeș: Info meteo de ultimă oră. Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (19 februarie-4 martie 2018) au fost date publicității în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

În regiunea Muntenia și județul Argeș, potrivit sursei citate, astăzi și mâine temperaturile maxime diurne, în medie de 1…2 grade, se vor situa sub cele caracteristice acestei perioade, iar cele minime nocturne vor coborî până spre -5…-4 grade.

O ușoară încălzire se va resimți în a doua parte a primei săptămâni, atunci când maximele se vor situa, în medie, în jurul a 4 grade, iar minimele vor avea o medie de -2…0 grade.

Citiți și: Iarna lovește din nou: Se întorc ninsorile!

Către sfârșitul săptămânii, însă, vremea se va răci accentuat, astfel încât mediile diurne vor fi de -4…-2 grade, iar nopțile vor deveni geroase, cu temperaturi care vor coborî spre -10…-8 grade (amănunte, AICI).

Conform estimărilor de vreme anunțate de Administrația Națională de Meteorologie, începutul lunii martie va marca o ușoară revenire sub aspect termic, spre valori în medie de 4…6 grade ziua și de -6…-4 grade noaptea.

Sub aspect pluviometric, se prognozează un procent ridicat de apariție a precipitațiilor (ploi, lapoviță sau ninsori) aproape în fiecare zi a celor două săptămâni, însă acestea nu vor fi însemnate cantitativ.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90