New Profesional Consult 930 x 122

bacalaureat

ARGEȘ: INSPECTORATUL ȘCOLAR, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ

Argeș: Inspectoratul Școlar, anunț de ultimă oră. Astăzi a avut loc proba scrisă obligatorie a profilului din cadrul simulării examenelor de bacalaureat 2019 pentru clasele a XI-a și a XII-a.

Citiți și: Schimbare uriașă la Bacalaureat și Evaluarea Națională!

Potrivit Inspectoratului Școlar, instituție condusă de Dumitru Tudosoiu (foto), în județul Argeș prezența a fost următoarea: la clasa a XI-a, 3.774 din totalul de 4.545 de elevi, iar la clasa a XII-a, 3.998 dintr-un total de 4.430.

„Totul s-a desfășurat conform metodologiei. Nu au fost incidente și nici cazuri de elevi eliminați”, anunță Inspectoratul Școlar Argeș.

Citiți și: Anunțul momentului: Ce se întâmplă cu Evaluarea Națională și Bacalaureatul anul acesta

Amintim că la Liceul Tehnologic ,,Astra’’ din Pitești o elevă a fost eliminată luni din proba scrisă la limba și literatura română din cadrul simulării examenelor de bacalaureat 2019.

Mâine se va desfășura simularea la proba scrisă la alegere a profilului și specializării, susținută doar de elevii clasei a XII-a.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90