EcoMoto 930×122

conducere fără permis

Argeș. La 17 ani, drogat și fără permis la volan! A fugit de polițiști!

Argeș. La 17 ani, drogat și fără permis la volan! A fugit de polițiști!

Citiți și: Piteștean pozitiv la DrugTest, prins în flagrant pe străzile din oraș

În noaptea de 12 spre 13 noiembrie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN 73 – Mihăești au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, somându-l să oprească.

Citiți și: Incident grav pe Autostradă. S-a tras cu pistolul!

În urma somațiilor efectuate de polițiști, conducătorul auto a oprit în zona islazului comunal din comuna Schitu Golești.

În mașină se aflau, ca pasageri, patru tineri (două fete și doi băieți).

Tinerii aveau vârste cuprinse între 17 și 24 de ani.

Polițiștii au constatat că șoferul are 17 ani, e din Mihăești și nu posedă permis de conducere.

Autoturismul îi fusese încredințat de către unul dintre pasageri, care avea cunoștință despre faptul că tânărul nu deține permis de conducere.

De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unor substanțe psihoactive.

Argeș. La 17 ani, drogat și fără permis la volan! A fugit de polițiști!

,,Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.”

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis de conducere și sub influența unor substanțe psihoactive, conform art. 335 alin.1 și 336, alin. 2 din Codul Penal, precum și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care se cunoaște că nu deține permis de conducere, conform art. 335 alin. 3 din Codul Penal.”, transmite Poliția Argeș.

Foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3