Donaris 930 x 122

tineri piscină dubă

    Argeș: Mai rar asemenea tâmpenie: Și-au făcut piscină în dubă și au plecat la drum

    Mai rar asemenea tâmpenie: Și-au făcut piscină în dubă și au plecat la drum. Eveniment rar întâlnit în localitatea Bogați din județul Argeș.

    Update, ora 18.25. IPJ Argeș transmite oficial prin purtătorul de cuvânt, Florin Popa:

    În ziua de 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați.

    La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni, care a depistat autovehiculul în trafic. Totodată, politistii au stabilit identitatea tuturor persoanor care se aflau în bena autoutilitarei, destinată transportului de marfă.

    Ca urmare a abaterii constatate, privind normele de circulație pe drumurile publice, conducătorul mijlocului de transport, respectiv un bărbat de 33 de ani, din Bogați, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, conform OUG 195/2002R.

    De asemenea, față de cele 10 persoane care se aflau în bena autoutilitarei, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială, ca urmare a tulburării ordinii și liniștii publice.„

    Știrea inițială

     

    În cursul zilei de ieri, unor tineri din localitate le-a venit o idee care o să îi coste cam mult! Și-au făcut o piscină în spatele dubei și au plecat la plimbare prin comună. În piscină, bineînțeles! De fapt, în piscina din dubă!

    Distracție după capul lor, nu glumă!

     

    Oamenii șocați de cele văzute au început să sune la Poliție! Toți au fost amendați, inclusiv șoferul dubei!

     

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    3 comentarii

    • Cetateanul Ingrijorat spune:

      India noua 🙁 trist ce a ajuns de Romania

    • Liviu spune:

      Cat de tare! Trebuie ceva minte sa iti treaca prin cap asa ceva. Au evoluat gorilele mult in ultima vreme de au reusit sa faca o piscina, impresionant!

    • Gabi spune:

      Nimeni nu contesta pericolul, inconstienta de care au dat dovadaa, insa ce nesimtit a putut sa sune la politie sa ii toarne, pentru deastea suna dar cand o femeie este agresata pe strada nu mai suna nimeni sau alte situații, pe bune acum! Cand trebuie sa isi vada de viata lor nu isi vad!

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90