New Profesional Consult 930 x 122

Arges

ARGEȘ: MAȘINĂ LUATĂ DE APE!

Furtunile continuă să facă probleme în județul Argeș.

Citiți și: Mobilizare de forțe: Flăcările au înghițit o casă, în Argeș, acum!

Aseară, în jurul orei 23:25, un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit pe strada Aleea Soarelui din municipiu pentru degajarea unui arbore căzut peste un autoturism. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, aripa stângă a mașinii a fost avariată.

De asemenea, azi-noapte, de la ora 1:10, un echipaj de urgență de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni a acționat în comuna Priboieni. Pompierii au intervenit pentru scoaterea din apă a unui autoturism luat de apele unui pârâu, pârâu cu debit crescut în urma precipitațiilor abundente.

Citiți și: Șoferii au interzis. Nu ai voie să ai așa ceva la mașină

Din fericire, în autoturism nu se afla nicio persoană. Fiind acoperită de apă și blocată sub un podeț, în plus debitul pârâului fiind foarte mare, mașina nu a putut fi scoasă la mal. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90