Donaris 930 x 122

campulung

ARGEȘ: NOI ȘEFI ÎN POLIȚIE

„Începând din data de 20 martie 2020, în urma dispoziției șefului Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru asigurarea continuității actului managerial, comisarul-șef de poliție Marian Iordache a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile de șef al Poliției Municipiului Câmpulung.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Ofițerul a îndeplinit, din anul 2016 și până în prezent, funcția de adjunct al șefului Secției 1 Poliție Pitești.

Pentru funcția de adjunct al șefului Secției 1 Poliție Pitești a fost împuternicit comisarul-șef Adrian Ionescu – ofițer din cadrul Biroului Combaterea Delictelor Silvice al Serviciului Ordine Publică.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Tot începând din data de 20 martie 2020, comisarul-șef Gheorghe Ciolan a încetat raporturile de serviciu cu instituția noastră, cu ocazia pensionării”, a informat cu puțin timp în urmă Compartimentul Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș. (Foto: sediul IPJ Argeș) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3