New Profesional Consult 930 x 122

casatorii

ÎN ARGEȘ NUMĂRUL DECESELOR, MAI MARE DECÂT AL NAȘTERILOR

Martie este cea mai recentă lună în privința căreia Direcția de Statistică are date referitoare la sporul natural în Argeș.

Citiți și: Semnale îngrijorătoare pentru Argeș!

Potrivit sursei citate, în martie au fost 405 nașteri și 700 de decese. Prin urmare, sporul natural s-a menținut negativ, numărul deceselor fiind mai mare cu 295 de persoane decât al nașterilor. Comparativ cu martie anul trecut, a crescut atât numărul nașterilor (cu 4), cât și al deceselor (cu 29). Tot în luna martie a acestui an în Argeș s-au înregistrat 5 cazuri de mortalitate infantilă (copii sub 1 an), cu 3 mai multe față de aceeași perioadă din 2013.

Pe de altă parte, Direcția de Statistică precizează că în martie 2014 la oficiile de stare civilă din județ s-au încheiat 95 de căsătorii, cu 18 (minus 15, 9%) mai puține decât în martie anul precedent. Și numărul divorțurilor a fost mai mic. Prin hotărâri judecătorești definitive s-au pronunțat 85 de divorțuri, cu 25 (minus 22, 1%) sub nivelul din martie 2013.

Citiți și: Luna în care se nasc cei mai mulți copii în Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3