New Profesional Consult 930 x 122

incendiu

    ARGEȘ: PROPRIETARUL UNEI CASE A MURIT ÎNTR-UN INCENDIU

    Proprietarul unei case din comuna argeșeană Hârsești, în vârstă de 70 de ani, care locuia singur, a murit într-un incendiu.

    Citiți și: Argeș. A ars tot!

    Evenimentul a avut loc aseară târziu în urma unor scăpări de gaze la racordul buteliei din bucătărie. Bărbatul a verificat cu o sursă de aprindere (chibrit/brichetă) dacă există scăpări de gaze, ceea ce i-a fost fatal.

    A fost scos afară din bucătărie de un vecin, la începutul incendiului. Pompierii l-au găsit cu arsuri de gradele I și II pe corp și în stop cardio-respirator. I-au fost făcute manevre de resuscitare până la sosirea echipajului de ambulanță, dar fără rezultat. A fost declarat decesul.

    Citiți și: Argeș. Flăcări imense au cuprins o casă, acum!

    Focul s-a propagat de la bucătărie la acoperișul casei, pe aproximativ 80 de mp, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. A fost stins după circa o oră și jumătate de către cele două echipaje de pompieri care au intervenit la fața locului. (Foto principal: Arhivă – descriptiv)

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3