Donaris 930 x 122

furt

Argeș: S-a trezit fără mașină în curte! Cel care i-o vânduse a furat-o!

Un argeșean s-a trezit fără mașină în curte. Aceasta îi fusese furată chiar de tânărul care i-o vânduse. Bărbatul a ajuns pe mâna Poliției.

Citiți și: Un tânăr de 22 de ani și-a băgat vecinii în sperieți!

IPJ Argeș transmite: 

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat de 24 de ani, din Pitești.

Citiți și: Hoață cu renume în Timișoara, furt dintr-un hypermarket din Pitești

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 22 spre 23 martie a.c., bărbatul ar fi sustras un autoturism, din curtea locuinței unui bărbat din localitatea Leordeni, căruia îi vânduse autoturismul, fără a perfecta actele.

La data de 30 martie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Dojotech.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90