New Profesional Consult 930 x 122

alcool

ARGEȘ: ȘOFER BINE AFUMAT, TRAS PE DREAPTA

Argeș: Șofer bine “afumat”, tras pe dreapta. În ultimele 48 de ore, pentru diverse abateri, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au dat aproape 240 de amenzi, în valoare de circa 68.000 de lei.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

De asemenea, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 17 permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare.

Cu dosar de cercetare penală s-a ales șoferul unui autoturism, șofer în vârstă de 44 de ani, din municipiul Câmpulung Muscel.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

A fost oprit în trafic și tras pe dreapta de polițiști pe un drum din comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Polițiștii i-au recoltat două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Rezultatul: 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. (Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA