EcoMoto 930×122

Arges

MUNTE_CU_ZAPADA

ÎN ARGEȘ, STRAT DE ZĂPADĂ DE UN METRU ȘI JUMĂTATE

La ora 16 jumătatea de nord, montană, a județului Argeș va intra sub cod galben de ninsori și vânt puternic. Amintim că valabilitatea codului va fi până mâine, la ora 12.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În urmă cu o oră în munții Făgăraș, la 2.000 de metri altitudine, era ceață, dar nu ningea. Stratul de zăpadă măsura aproape un metru și jumătate. Mai exact, 147 de centimetri. Termometrele indicau minus 1 grad Celsius.

În Câmpulung și Curtea de Argeș era cer senin, cu 4, 6 grade în Muscel și strat de zăpadă de 7 centimetri și cu 6, 8 grade în Curtea de Argeș și strat de zăpadă discontinuu. Senin era și în zona Dedulești-Morărești, cu 7, 1 grade Celsius și strat de zăpadă de 12 centimetri. De asemenea, în Pitești este soare și sunt 8, 3 grade. Grosimea stratului de zăpadă este de 9 centimetri.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3