930×122 CAPRA 5

campulung

ARGEȘ: TRAFIC DE MINORI! PROSTITUȚIE CU FORȚA

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Piteşti au făcut 3 percheziţii domiciliare în județul Argeş pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de minori. Au fost vizați doi bărbați.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Din cercetări a reieşit că din octombrie 2015 și până în prezent indivizii ar fi racolat şi obligat o minoră în vârstă de 16 ani să practice prostituţia în municipiul Câmpulung Muscel şi comunele limitrofe. Din activitatea infracţională cei doi bărbaţi ar fi câștigat în jur de 60.000 de lei.

16 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. Piteşti pentru audieri. Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale. Au participat şi jandarmi.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90