NOR CURIER 930X122

meteorologie

ARGEȘ: VESTE DE ULTIMĂ ORĂ DE LA METEOROLOGI

Argeș: Veste de ultimă oră de la meteorologi. 30 aprilie-13 mai 2018 este perioada pentru care Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat astăzi estimările de vreme.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, potrivit estimărilor, în această săptămână va predomina o vreme deosebit de caldă. Temperaturile medii diurne vor fi în creștere: de la 25 de grade Celsius astăzi, 30 aprilie, către 28 de grade sâmbătă, 5 mai.

Ulterior, conform sursei citate, vremea se va mai răcori și se vor înregistra temperaturi maxime în jurul celor normale pentru începutul lunii mai, cu un punct culminant de 24 de grade pe 8 mai.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Tot săptămâna viitoare, din 9 mai și până spre sfârșitul săptămânii, nu vor mai fi variații semnificative de temperatură. Media maximelor nu va mai depăși 22…23 de grade.

Minimele nocturne, cu mult mai ridicate comparativ cu normele perioadei, vor fi în creștere de la 8 grade azi noapte către 13 grade pe 6 mai. Mai apoi, se vor întregistra valori minime medii apropiate de normalul perioadei, în marea lor majoritate situate între 10 și 13 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor însoțite de descărcări electrice va fi mai ridicată îndeosebi în unele zile din intervalul 7-13 mai 2018, conform estimărilor de vreme date publicității astăzi de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3