930×122 CAPRA 5

auto

ARGEȘ: VESTE OFICIALĂ DE LA PERMISE AUTO

Argeș: Veste oficială de la Permise Auto. Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Argeș comunică:

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

“Rezervările la înmatriculări definitive se fac NUMAI de persoane fizice pentru auto neînmatriculate în România.

Solicitările pentru transcrieri (auto deja înmatriculate în RO), auto noi, precum și persoanele juridice se soluționează fără rezervare online, în limita timpului disponibil, la ghișee!

Citiți și: Vestea zilei despre permisele auto!

Aceștia sunt rugați insistent, în cazul în care au deja rezervări făcute, să le anuleze, pentru a evita așteptările inutile și pentru a micșora intervalul de timp din grilă!

Posesorii de permise de conducere a căror valabilitate a expirat vor fi deserviți la ghișeu, în limita timpului disponibil, fără programare.”, transmite Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90