EcoMoto 930×122

județul argeș

ARGEȘ: VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Argeș: Vremea în următoarele două săptămâni. Până în jurul datei de 21 noiembrie 2019, în județul Argeș valorile de temperatură se vor situa cu mult peste cele normale în luna noiembrie, cu până la 8…10 grade peste mediile multianuale.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Maximele diurne se vor încadra, în medie, între 17 și 21 de grade, iar minimele nocturne, între 6 și 11 grade.

Informațiile sunt incluse în estimările de vreme comunicate de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) și valabile până duminică, 24 noiembrie.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

Potrivit sursei citate, o răcire a vremii ar urma să se producă începând din 22 noiembrie. Temperaturile vor rămâne, însă, și atunci ușor mai mari decât cele obișnuite în ultima decadă a lunii noiembrie.

Probabilitatea pentru ploi cu caracter local va fi mai ridicată în jurul datei de 13 noiembrie și după data de 20 noiembrie, însă regimul pluviometric se va menține deficitar.

Precizăm că astăzi, până la ora 16, zona de munte a județului Argeș, la peste 1.800 de metri altitudine, se va afla sub cod galben de vânt puternic. Rafalele vor ajunge până la 100 și chiar până la 120 de kilometri pe oră.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3