EcoMoto 930×122

campulung

ARGEȘEAN FUGIT ÎN SPANIA, ÎNCĂTUȘAT PENTRU FURTURI DIN LOCUINȚE

Un tânăr în vârstă de 19 ani din comuna argeșeană Godeni care fugea de urmărirea penală a fost prins de polițiști în localitatea Vișina din județul Olt.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

Individul a fugit în Spania după ce, împreună cu un alt tânăr, de 18 ani, din Câmpulung Muscel, a furat mai multe bunuri din locuințe. Recent s-a întors în țară, lucru de care au aflat și polițiștii Biroului Investigaţii Criminale Câmpulung, care l-au imobilizat în comuna din Olt amintită.

Suspectul a fost reținut de Poliție pentru 24 de ore și va fi prezentat Judecătoriei Câmpulung cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Argeș. Un Citroen a luat foc: Intervenție de urgență!

Furturile au avut loc din locuințe din municipiul Câmpulung Muscel în perioada aprilie-iulie anul trecut. Poliţiştii au recuperat o mare parte din prejudiciu, care se ridică la aproximativ 37.000 de lei. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90