Donaris 930 x 122

cez

CURENT_ELECTRIC

ARGEȘENII VOR ÎNCHEIA NOI CONTRACTE PENTRU CURENT ELECTRIC

Consumatorii casnici din Argeș vor trebui să încheie noi contracte cu CEZ pentru furnizarea energiei electrice. Anunțul a fost făcut astăzi de prefectul Mihai Oprescu.

Citiți și: Peste 1 milion de clienți trebuie să știe asta. Ce s-a întâmplat cu CEZ

Prefectul precizează că, la rândul său, informația a aflat-o direct de la sursă, în urma unei întâlniri pe care a avut-o cu reprezentanții CEZ, societatea care furnizează curent electric în mai multe județe, printre care și Argeș.

„Un element de noutate care ne-a fost adus la cunoștință și pe care consumatorii casnici trebuie să-l cunoască este acela al începerii acțiunii de recontractare, în condițiile noilor cerințe impuse de ANRE (n.r. – Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei). Altfel spus, cel mai probabil începând din luna mai a acestui an, cetățenii vor primi noile modele de contracte pe care vor trebui să le completeze și să le returneze către CEZ pentru actualizarea bazelor de date și luarea la cunoștință a noilor reglementari în materie de furnizare a agentului electric.”, spune prefectul.

Citiți și: Oficial. Acești piteșteni rămân fără curent electric!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90