pizzeria sapori  930 122

cod galben

ARGEȘUL, SUB ASEDIUL FURTUNILOR

Întreg județul Argeș va intra iar sub cod galben de vreme severă, potrivit unei avertizări emisă în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Vreme ,,nebună”: România, între vijelii și temperaturi sufocante: Ce ne așteaptă

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 21 iunie, ora 10:30 – 23 iunie 2019, ora 23. Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică și disconfort termic.

Citiți și: Breaking. E oficial, vine „măcelul decisiv”! Nici nu ai idee ce urmează

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor exista perioade în care se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp, iar pe arii restrânse 35…40 l/mp.

Vremea va fi călduroasă cu precădere în sudul și estul țării, acolo unde în orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 21 iunie, ora 12 – 22 iunie 2019, ora 3. Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată.

În intervalul de timp menționat, în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova, în cea mai mare parte a Olteniei și în nordul Munteniei și al Dobrogei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin ploi torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină.

Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp.

555 X 222 POSADA 2
Pizza Sapori Italia 570 90