930×122 CUMPANA 5

angajări

ARMATA FACE ANGAJĂRI MASIVE

Armata face angajări masive. Nu mai puțin de 6.400 de posturi au fost deblocate în Armata Română pentru noi angajări.

Citiți și: Fabrică mare din Argeș angajează

Informația a fost furnizată astăzi de ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, informează Mediafax.

Dintre cele 6.400 de posturi, câteva sute vor fi ocupate de medici și psihologi. Încadrările ar urma să fie făcute în cel mai scurt timp, potrivit sursei citate. Este de așteptat ca în perioada următoare MApN să vină cu precizări referitoare la posturile deblocate în sistem în fiecare județ în parte și cu alte informații suplimentare.

Citiți și: Pitești. Se fac angajări! Mai multe locuri de muncă sunt disponibile

“Încadrările pe care dorim să le facem în perioada imediat următoare sunt funcţii de toate tipurile, de toate categoriile: şi soldaţi, şi subofiţeri, şi maiştri militari, şi ofiţeri.

Sunt 400 de posturi de medici pe care dorim să-i încadrăm și în jur de 50 de posturi de psihologi pe care dorim să-i încadrăm în Armata Română. Salariile medicilor din Armată sunt la fel de mari ca şi cele din sistemul de sănătate.

Încercăm, într-un termen relativ scurt, să putem încadra aceste funcţii, astfel încât să acoperim un gol destul de mare lăsat de plecarea, anul trecut, a aproximativ 8.000 de oameni din Armată.

Nu putem să rezolvăm totul deodată, avem un buget foarte bun, mai bun decât anul trecut, pentru că în România a fost creştere economică şi 2% din Produsul Intern Brut reprezintă o sumă considerabil mai mare. Am pornit anul cu dreptul.”, a declarat ministrul Apărării Naționale, citat de Mediafax.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3