930 x122 grota rece

angajări

ARMATA FACE ANGAJĂRI MASIVE

Armata face angajări masive. Nu mai puțin de 6.400 de posturi au fost deblocate în Armata Română pentru noi angajări.

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

Informația a fost furnizată astăzi de ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, informează Mediafax.

Dintre cele 6.400 de posturi, câteva sute vor fi ocupate de medici și psihologi. Încadrările ar urma să fie făcute în cel mai scurt timp, potrivit sursei citate. Este de așteptat ca în perioada următoare MApN să vină cu precizări referitoare la posturile deblocate în sistem în fiecare județ în parte și cu alte informații suplimentare.

Citiți și: Se deschide o nouă fabrică și se fac angajări masive!

“Încadrările pe care dorim să le facem în perioada imediat următoare sunt funcţii de toate tipurile, de toate categoriile: şi soldaţi, şi subofiţeri, şi maiştri militari, şi ofiţeri.

Sunt 400 de posturi de medici pe care dorim să-i încadrăm și în jur de 50 de posturi de psihologi pe care dorim să-i încadrăm în Armata Română. Salariile medicilor din Armată sunt la fel de mari ca şi cele din sistemul de sănătate.

Încercăm, într-un termen relativ scurt, să putem încadra aceste funcţii, astfel încât să acoperim un gol destul de mare lăsat de plecarea, anul trecut, a aproximativ 8.000 de oameni din Armată.

Nu putem să rezolvăm totul deodată, avem un buget foarte bun, mai bun decât anul trecut, pentru că în România a fost creştere economică şi 2% din Produsul Intern Brut reprezintă o sumă considerabil mai mare. Am pornit anul cu dreptul.”, a declarat ministrul Apărării Naționale, citat de Mediafax.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90