930×122 CAPRA 5

arteziana

ARTEZIANA „MINUNE” DIN MIOVENI ARE PROGRAM DE FUNCȚIONARE

După cum era de așteptat, recent inaugurata fântână arteziană cu lumini colorate din centrul orașului a devenit atracția principală pentru locuitorii Mioveniului. Cei mai încântați de jeturile de apă și de jocurile de lumini sunt copiii.

Citiți și: Este FANTASTIC! Ce se întâmplă la Simfonia Lalelelor e ISTORIE

Primăria a stabilit un program de funcționare pentru arteziană: luni, marți, miercuri și joi – între orele 12 și 22, iar vineri, sâmbătă și duminică – între orele 10 și 24.

Potrivit primarului Ion Georgescu, fântâna este formată din 28 de jeturi spumante de apă, de înălţimi diferite, crescând de la aproximativ 1 metru pe exterior la circa 2,5 metri în centru. Prin lămpile cu leduri RGB, spoturile submersibile și îmbinarea armonioasă a jocurilor de apă şi de lumină fântâna creează diverse efecte optice. Culorile sunt roşu, albastru, violet, galben şi verde. (Foto: Facebook Mioveni Argeș)

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3