EcoMoto 930×122

gara

AȘA ARATĂ ACUM VIITOAREA GARĂ A PITEȘTIULUI! VEZI GALERIE FOTO!

Continuăm să vă prezentăm evoluția lucrărilor la viitoarea gară a Piteștiului.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Din păcate, situația nu este deloc roză. Noua gară ar fi trebuit să fie gata și dată în folosință încă din luna februarie a acestui an. Termenul a fost depășit deja cu patru luni și încă mai este mult de lucru, după cum puteți vedea și în fotografiile făcute de ePitești.

Proiectul, vă reamintim, este realizat cu bani europeni. Viitoarea gară va avea două module: unul spre cartierul „Tudor Vladimirescu”, iar celălalt – pe amplasamentul vechii clădiri demolate. Cele două module vor fi legate de o pasarelă pietonală, care va fi suspendată deasupra liniilor de cale ferată. Gara va avea spații comerciale, lifturi și scări rulante. Mai multe detalii puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/fosta-gara-pitestiului-acum-o-groapa-10-poze-facute-azi-pe-santier/.

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90