930X122 MAIA

davila

ĂSTA E TEATRU? TUDORE, RECLAMĂ LA CHILOȚI PRIMIȚI?

Fațada Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești este ca un panou publicitar. De ani de zile pe clădirea instituției stau mesh-uri uriașe cu reclame.

Citiți și: Senzație culinară: Deschiderea unui Fast-Food în Centrul Piteștiului, lângă Davila

La această oră, fațada este sufocată de publicitate de la Vodafone, Ursus, Pitești Mall, Radio 21 și Radio Kiss FM. Am uitat pe careva?

Avem o întrebare pentru directorul teatrului, Sevastian Tudor (foto): reclamă la chiloți primiți? Lăsând gluma la o parte, domnule Tudor, ați mai văzut pe undeva în Europa civilizată ca un teatru să fie îngropat sub mesh-uri, bannere sau panouri publicitare la bere, telefonie mobilă, magazine sau radiouri?

Citiți și: Amplasarea mijloacelor de publicitate, interzisă în curbe şi în intersecţii

Pe de altă parte, cum de permit așa ceva deștepții de la Primărie? Domnule viceprimar Ionică, parafrazându-l pe Petre Roman, zău arată ca dracu’!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3