NOR CURIER 930X122

acoperisuri

ATENȚIE! CAD BUCĂȚI DE GHEAȚĂ DE PE ACOPERIȘURI! UITE CUM ARATĂ MAȘINA ASTA!

Țurțurii și zăpada înghețată de pe acoperișurile blocurilor cu patru etaje sau ale celor mansardate provoacă probleme în Pitești.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Noaptea trecută o bucată de zăpadă înghețată de pe acoperișul unei mansarde a unui bloc din cartierul Banat a căzut peste o mașină parcată. După cum puteți vedea în fotografii, autoturismul a avut de suferit de pe urma impactului. Din fericire, fiind o oră târzie (miezul nopții) în mașină și în parcare nu se afla nimeni.

Cu toată seriozitatea vă recomandăm ca înainte să ieșiți sau să intrați pe ușa blocului să vă asigurați că nu există riscul de desprindere a unui țurțure. De asemenea, dacă sunteți proprietar de autoturism, vă sugerăm ca, pe cât posibil, să evitați a vă parca mașina în dreptul blocului. Nu de alta, dar, având în vedere istoricul, sunt slabe șanse ca asociațiile de proprietari să cheme autoritățile ca să intervină pentru îndepărtarea țurțurilor sau a zăpezii înghețate de pe acoperișuri și burlanele pentru scurgerea apei pluviale.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90