930 x122 grota rece

cod galben

ATENȚIE! COD GALBEN DE NINSORI ȘI VÂNT

În urmă cu puțin timp Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt puternic și ninsori pentru zonele de munte. Codul vizează și jumătatea de nord a județului Argeș (vezi harta ANM) și este valabil de mâine, 11 ianuarie, de la ora 16, până luni, 12 ianuarie, la ora 12.

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Potrivit ANM, în intervalul menţionat în toate zonele de munte va ninge, iar vântul va avea intensificări cu viteze care pe crestele înalte, mai ales ale Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, vor depăşi 80-90 de km/h la rafală, viscolind şi troienind zăpada. În restul teritoriului vântul va sufla cu viteze de 45-55 de km/h, iar în Oltenia se vor atinge 60-70 de km/h la rafală.

Vor fi precipitaţii slabe, predominant ninsoare în regiunile intracarpatice şi în nordul Moldovei, şi mai ales ploi în sud şi sud-est. De asemenea, vor exista condiţii de polei.

Citiți și: Alarmant! Zeci de incendii provocate: Luptă cumplită cu flăcările

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3